Bannere Publicitare

Bannere publicitare

Bannerele publicitare – sunt una din cele mai populare, versatile, si ieftine metode de promovare in special pe termen scurt. Aceste bannere publicitare prezinta avantajul ca se pot monta usor atat la interior cat si la exterior, chiar si in locatii greu accesibile, pot fi de dimensiuni foarte mari si sunt foarte vizibile. Bannerele publicitare pot fi montate in locatii fixe precum cladiri de birouri, blocuri, poduri, pasarele sau intre stalpi ori in anumite cazuri si in unele locatii mobile precum schelele de constructii, platforme autotractate etc.

Aceste bannere publicitare sunt produse din material vinyl tip prelata de camion printat computerizat pe echipamente profesionale pentru culori rezistente, vii si stralucitoare.

Pot fi simple sau pot avea perforatii foarte dese pe toata suprafata in cazul celor de dimensiuni foarte mari (mesh banner) pentru a permite curentilor de aer sa treaca prin acestea fara le suprasolicita.

Detalii bannere publicitare

In functie de durata dorita de expunere acestea pot fi standard, cu o greutate de 550gr/mp sau pot fi identice ca si grosime si rezistenta cu prelata folosita la acoperirea camioanelor. Acestea din urma au un cost considerabil mai ridicat dar si o rezistenta in timp de necontestat si vin, spre deosebire de cele clasice, insotite de certificat de garantie pe o perioada de 1an. Pot fi afisate chiar si in bataia vantului pe o perioada de mai multi ani fara urme evidente de uzura.

Bannerele publicitare si mesh-urile pot fi prevazute cu tiv simplu sau dublu pe tot perimetrul acestora si pot avea inele metalice care nu ruginesc fixate din 50 in 50 de centimetrii pentru a oferi o modalitate comoda si eficienta de prindere a acestora pe diferite structuri sau suprafete.

Printam bannere publicitare si mesh-uri publicitare de orice dimensiuni! Latimea maxima de printare dintr-o singura bucata este de 3m cu o lungime de 50m dar prin termolipire sau termosudura CIF se pot atinge dimensiuni mult mai mari.

Modele bannere publicitare