Totem luminos

Totem luminos

Are afacerea ta nevoie de identitate sau de prezenta in trafic? Este parcul tau de afaceri dificil de gasit? Aceste totemuri luminoase executate de obicei dubla fata se amplaseaza in special, dar nu numai, la marginea drumurilor publice pentru a semnaliza atat pietonilor cat si soferilor anumite locatii. Cu ajutorul acestui totem luminos se pot semnaliza foarte eficient cladiri de birouri, sedii, fabrici, depozite si nu numai.

Se pot executa din diferite materiale in functie de proiect, fie din profile de aluminiu si plexiglas pentru cele de dimensiuni mai reduse fie dintr-o combinatie de materiale precum dibond, plexiglas sau aluminiu pentru cele mai mari sau cu forme mai complexe.

Detalii despre confectionarea unui totem

Totem-urile clasice au forme dreptunghiulare si fetele usor curbate dar pe langa acestea noi putem confectiona si variante speciale dupa proiectul clientului sau dupa un proiect special propus chiar de noi in care formele pot fi neregulate, cu elemente atat curbate cat si drepte, cu element rotativ deasupra, cu iluminare selectiva doar in anumite parti sau zone ale acestuia etc.

Avem modele de totem standard din care poti alege sau iti poti crea un design unic, posibilitatile de personalizare sunt nelimitate, putem replica texturi, culori si elemente de design asociate cu cladirea ta, iti putem crea nu doar totem-ul care este usor de gasit dar si totem-ul care sa lase o impresie memorabila si care sa creeze o legatura de identitate cu afacerea ta pentru toti cei care il vad.

Pentru propunere grafica si oferta concreta de pret este necesara o vizita cu programare la atelierul nostru pentru a putea discuta pe indelete despre materialele folosite si despre ce se urmareste prin respectivul proiect. Deasemenea suntem gata sa te ajutam cu contactele noastre in domeniul obtinerii de autorizatii in vederea obtinerii acesteia in cel mai scurt si eficient mod cu putinta.

Exemple totemuri