Copertine

Copertine

Moderne si practice, copertinele au o utilizare variata, sunt ideale atat pentru locuinte prin prisma adapostului si umbrei pe care acestea o pot oferi cat si pentru diferite spatii comerciale.

Copertina poate fi folosita atat ca spatiu publicitar cat si pentru a proteja de vant, soare sau ploaie. De obicei se monteaza la inaltime, deasupra intrarilor sau deasupra vitrinelor diferitelor tipuri de magazine sau spatii comerciale precum bacanii, restaurante, terase, magazine alimentare, cluburi etc.

Executam orice tip de copertina, de diferite marimi sau forme. Putem confectiona copertine fixe sau retractabile in functie de necesitatile clientului!

Cele fixe se confectioneaza din structura metalica din teava rectangulara, sudata, grunduita si vopsita pe care se tensioneaza prelata similara celei folosite la carosarea camioanelor. La cererea clientilor acestea se pot personaliza cu autocolant special.

Copertinele retractabile sunt produse in Spania si sunt de o calitate excelenta, sistemul de inchidere deschidere este unul cu brate articulate premium testate pana la 14.000 de cicluri inchis deschis iar materialul de acoperire este unul acrilic cu tratament pentru protectie solara, rezistent la decolorare, apa si intemperii.  Acestea pot fi prevazute cu sistem retractabil manual sau cu telecomanda si se pot personaliza prin serigrafie. Durata medie de utilizare a acestora este de cincisprezece ani iar garantia este de doi ani.

Termenul de executie variaza de la cateva zile la una sau doua saptamani in functie de comlexitatea si dimensiunile copertinelor solicitate.

<h2>Modele copertine</h2>