Inscriptionari Textile

Inscriptionari textile

Personalizam diferite tipuri de materiale textile. Putem personaliza tricouri simple, tricouri polo, salopete, sacose din material textil si multe altele.
Inscriptionarea pentru cantitatile mici se poate face prin termotransfer cu materiale colorate in masa sau imprimate digital. Materialele colorate in masa poti fi simple sau catifelate (culori obisnuite) sau pot fi modele speciale ori cu sclipici.
Pentru materialele imprimate digital temperatura de spalare este recomandata sa fie de maxim 30 de grade iar programul ales sa fie cat mai scurt si pentru materiale delicate.
De cele mai multe ori se recomanda ca produsele ce urmeaza sa le imprimam, indiferent daca sunt achizitionate de la firma noastra sau nu, sa fie din bumbac 100%. Astfel apar cat mai putine probleme in timpul cu imprimeul.
Grafica poate fi custom, de preferat se poate printa doar grafica vectoriala ce apoi se poate decupa pe conturul dorit. Daca nu detineti aceasta grafica vectoriala, logo-ul sau imaginea ce doriti sa o imprimam va fi incadrata intr-un chenar, cerc sau oval.
Optional peste imprimarea tricoului se poate pune si o folie transparenta de protectie.

Modele de inscriptionari textile