Firme luminoase

Firme luminoase

Sign Design va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama extrem de variata de firme luminoase pentru ca afacerea dumneavoastra sa iasa cu adevarat in evidenta. Firmele luminoase sunt unul din cele mai elegante si eficiente produse prin care se poate capta atentia trecatorilor. Nici un proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi, oferim sfaturi si consultanta de specialitate gratuite pentru toti clientii nostrii.

Echipa noastra este formata din oameni tineri, dinamici si ambitiosi, cu o bogata experienta in domeniul productiei publicitare (casete luminose) care,  folosind doar materiale de ce mai buna calitate selectate dupa testari succesive, va poate garanta un produs cu impact, iluminare ireprosabila, culori vii si o rezistenta cat mai indelungata in timp.

Confectionare Casete luminoase

Putem confectiona atat reclame luminoase clasice (casete luminoase) cat si aproape orice alt tip de reclama luminoasa, de la litere volumetrice luminoase clasice la litere volumetrice din inox, alama sau tub spectral ori diferite proiecte speciale indiferent de forma sau dimensiuni.

Faptul ca suntem producatori directi (si nu intermediari) va garanteaza din partea noastra un pret competitiv si corect, termene scurte de executie si contact permanent pe toata durata executarii produselor pentru orice detalii suplimentare, modificari dorite sau alte situatii neprevazute.

Preturi firme luminoase si casete luminoase

Pentru a va putea face o oferta de pret concreta pentru firma luminoasa dorita avem nevoie doar de poze cu locatia unde se doreste amplasarea acesteia, ceva dimensiuni estimative si sa ne spuneti ce model v-a placut din galeria noastra de imagini iar de restul ne ocupam noi. Veti primi o simulare grafica gratuita alaturi de o oferta concreta de pret atat pentru reclama cat si pentru montaj, toate materialele folosite trecute detaliat, garantia pentru produs si termenul de executie aferent acestuia. Garantia pentru orice fima luminoasa executata de catre firma noastra este de minim 1 an de zile pentru sistemul de iluminare clasic (tuburi neon) si de minim 2 ani pentru cel in care iluminarea se face cu module/benzi LED de mare intensitate.

Exemple firme luminoase, casete luminoase