Inscriptionari Auto

Inscriptionari Auto

Daca vreti sa va faceti cunoscuta publicului afacerea nu exista o solutie mai rentabila si eficienta decat inscriptionari auto! Asta deoarece are un cost relativ mic si in principiu zeci sau sute de potentiali clienti pot observa zilnic serviciile sau produsele pe care le oferiti.

Inscriptionarile la Sign Design se fac doar cu materiale certificate si omologate, produse in Statele Unite sau Germania pentru care aveti garantie minim 2 ani de zile.

Inscriptionam atat turisme cat si dube, camioane sau diverse utilaje; pentru simulare grafica gratuita* si pentru oferta de pret concreta fa-ne o vizita la atelier cu programare telefonica!

Intrebari frecvente adresate de catre clientii nostrii pentru inscriptionari auto:

Client: Am nevoie de permis/autorizatie sau modificari in talon pentru a apela la serviciul de inscriptionari auto?

Sign-Design: Nu este necesar un permis sau autorizatie speciala pentru inscriptionarea autoturismului dumneavoastra dar, doar in cazul in care suprafata inscriptionata depaseste 50% din suprafata autovehicului trebuie schimbata culoarea masinii in talon, fie in noua nuanta fie in multicolor.

Client: Se mai poate indeparta autocolantul respectiv dupa ce se inscriptioneaza autoturismul? Lasa urme?

Sign-Design: Da, autocolantul se poate indeparta, in funcie de material pot ramane urme de lipici dar acestea se pot indeparta cu solutie speciala. In cazurile in care autovehiculul este acoperit doar partial cu autocolant decupat si daca autocolantul a fost indepartat dupa o perioada foarte lunga pot ramne urme de la matuirea diferita a vopselei in zonele inscriptionate/neinscriptionate, dar chiar si asa aceste urme ies la polishat.

Cat costa o inscriptionare auto?

Pentru a va putea face o oferta concreta de pret pentru inscriptionari auto cea mai buna solutie este sa ne faceti o  vizita la atelier pentru simulare/schita grafica si oferta gratuite. Pentru o oferta estimativa de pret este necesar sa alegeti un model de inscriptionare din cele afisate pe site-ul nostru (si nu numai) si sa ne contactati telefonic sau pe e-mail ca sa va putem spune cat ar costa modelul ales.