Panouri Publicitare

Panouri publicitare

Panouri publicitare sunt de mai multe tipuri pe care noi le-am incadrat in trei sebcategorii de produse: panouri simple (din plexiglas, dibond, komatex si alte materiale similare), panouri metalice cu banner tensionat pe structura si panouri metalice de sine statatoare cu picioare metalice fixate in sol care pot avea afisaj din tabla, dibond sau banner.

Panourile publicitare, in functie de tipul acestora, se pot folosi temporar sau permanent, sunt toate proiectate sa reziste un timp indelungat si sunt personalizate cu materiale de calitate superioara, materiale certificate si aprobate care indeplinesc toate normele uniunii europene. Personalizarea acestora se poate face fie cu autocolant printat si/sau decupat computerizat fie cu banner printat si tensionat pe structura metalica.

Termenele de executie variaza de la maxim 24h pentru cele simple comandate in cantitati mici pana la 5-7 zile lucratoare sau chiar mai mult pentru cele mai mari si mai complexe. Pentru detalii suplimentare, termene de executie concrete si oferta detaliata de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Panouri  publicitare banner tensionat:

Ai nevoie de o reclama outdoor, mare si de impact, care sa atraga privirile dar care totusi sa aibe un cost relativ mic sis a nu iti afecteze prea tare bugetul? Daca da solutia ideala este exact acest tip de panou. Panourile publicitare executate in acest mod au un pret foarte avantajos si un aspect profesional si placut! Sunt panouri confectionate dintr-un cadru metalic de teava rectangulara, de obicei 20x20x1.5mm, ranforsat, grunduit si vopsit, peste care se tensioneaza un banner publicitar cu ajutorul unor clesti speciali, astfel incat materialul sa fie intins perfect si prinderile sa nu fie la vedere. Toate prinderile bannerului pe cadrul metalic se vor face cu suruburi autoforante, pe partea din spate a structurii. Pentru un plus de eleganta si aspect se poate opta separat si pentru rama din cornier de aluminiu! Aceasta va fi montata pe tot perimetrul panoului in doua moduri: fie astfel incat sa acopere cantul panoului si cativa centimetrii din spatele acestuia fie astfel incat sa acopere cantul panoului si cativa centrimetrii din afisaj.

Bannerul este printat computerizat pe echipament profesional marca Roland, cerneala este Fujifilm originala si rezista foarte bine la intemperii, praf si raze UV.

Acest tip de panou este ideal pentru diferite tipuri de afaceri, este destinat in primul rand montajului la exterior dar nu numai (este ideal si pentru afisarea unor oferte/reclame in diferite spatii interioare cum ar fi parcarile sau pasajele subterane, hale, fabrici, service-uri, etc).

Aceste panouri pot fi executate dintr-o singura bucata pana la dimensiuni de maxim 20m x 3m si se pot monta atat direct pe perete, indiferent daca acesta este de caramida, bca, panou sandwich sau lemn, cat si pe structuri metalice deja existente, cum ar fi structura de la un afisaj mai vechi sau structura unui panou billboard la care se doreste schimbarea afisajului.

Panouri publicitare din plexiglas/komatex sau bond:

Acestea sunt panourile simple, din placute de material rigid personalizate in diferite moduri, cu autocolant printat si/sau decupat computerizat, litere polistiren aplicate sau plexiglas decupat computerizat si aplicat, care se pot monta atat la interior cat si la exterior. Cele mai mici si simple se pot fixa pe perete direct cu banda dublu adeziva iar cele mai mari si mai complexe pot fi prevazute cu perimetral de alumniu sau distantieri din inox ori aluminiu care sa mascheze prinderile.

Domeniile in care se pot utiliza aceste tipuri de panouri publicitare sunt nenumarate. Acestea se pot folosi atat la interior cat si la exterior ca semne directionale, semne indicatoare sau explicative, semne de siguranta,  placute/panouri publicitare care sunt atarnate din tavan,  semne rutiere in parcari etc.

Avantajul acestor placute este ca rezista extrem de mult chiar si atunci cand sunt fixate la exterior si nu ruginesc. Deasemenea, de obicei, sunt foarte simplu de repersonalizat in cazul in care se doreste folosirea lor cu un alt scop sau in alta locatie.

Aceste panouri publicitare pot fi confectionate atat sub forma clasica, dreptunghiulara, cat si sub forma de cerc, elipsa, sau pot fi chiar decupate computerizat dupa o anumita forma specifica ceruta de client. Mai pot fi prevazute cu locas special in care se pot insera diferite placute cu cifre, texte care se pot schimba de la o zi la alta pentru situatiile in care este necesar acest lucru. (acest lucru este valabil in special pentru case de schimb valutar, case de amanet si in alte situatii similare)

Desi toate sunt destinate atat pentru uz la exterior cat si la interior, cele de plexiglas sau de dibond sunt ceva mai dure si mai rezistente la intemperii decat cele de komatex si deci sunt mai indicate pentru folosirea la exterior. Cele din komatex sunt ceva mai flexibile si mai usoare si este mai bine ca acestea sa se foloseasca la interior.

Panouri publicitare cu structura metalica si picioare/billboard:

Putem executa orice tip de panou metalic indiferent de forma sau dimensiuni. Putem executa panouri metalice pentru stalpii de iluminat public sau panouri de sine statatoare, cu unul sau mai multe picioare si afisaj din tabla sau bond personalizate cu autocolant ori poliplan printat computerizat, in functie de proiect sau preferintele clientului.

Avem posibilitatea sa le executam atat cu un singur picior pe mijloc cat si cu 2,3 sau mai multe picioare in functie de dimensiunile afisajului, proiect si inaltimea fata de sol.

Afisajul panourilor de tipul acesta mai potfi incadrate inntr-o rama perimetrala din aluminiu pentru a da acestor panouri publicitare un plus de aspect.

Aceste tipuri de panouri publicitare pot fi folosite:

  • in incinta unor parcuri industriale pentru semnalizarea diferitelor cladiri sau spatii comerciale din interiorul acestora
  • pentru semnalizarea unor proprietati (cladiri, terenuri) oferite spre vanzare sau spre inchiriere
  • pentru reclama la anumite produse sau servicii oferite de compania dumneavoastra
  • pentru semnalizarea in trafic a anumitor locatii ca si semne directionale
  • pentru companiile care acceseaza fonduri Europene prin diferite programe si care au obligatia sa afiseze diferite date legate de accesarea acestora

Panourile publicitare confectionate pentru stalpii de iluminat public sunt confectionate din teava rectangulara de 20x20x1.5mm, grunduita si vopsita in orice culoare solicita clientul. Au afisajul confectionat din tabla zincata indoita pe tot perimetrul la 90 grade care se fixeaza la interiorul cadrului metalic. Tabla este caserata pe ambele fete cu autocolant special de exterior, printat si laminat. Sunt prevazute cu sisteme de prindere confectionate special in functie de forma si grosimea stalpilor vizati, siteme confectionate partial din metal si partial din lant prevazute cu suruburi de prindere. Orice panou de acest tip ofertat si executat de Sign Design vine cu sistemul complet de prindere astfel incat nu mai sunt necesare nici un fel de alte costuri suplimentare pentru ca acesta sa poata fi amplasat propriuzis!