People Stopper

People Stopper sau panou de tip “A”

Aceste panouri usoare confectionate din aluminiu va pot pune afacerea chiar in fata clientilor la propriu. Standard au dimensiunile afisajului de 85 x 60cm dar se pot executa si la comanda! Dispun de rame click-frame care fac posibila schimbarea mesajului sau a ofertei companiei dumneavoastra in mai putin de un minut. Afisajul poate fi pastrat permanent sau se poate scoate, rula, pastra si refolosi ori de cate ori este nevoie facandu-le un instrument excelent pentru promovarea anumitor oferte pe perioade limitate de timp.
Sunt usoare si pot fi manevrate de catre o singura persoana fara mari dificultati, totodata se pot scoate la exterior pe timp de zi si se pot plia si depozita la interior pe timp de noapte. Un alt beneficiu major al acestui tip de sistem expozitional este faptul ca atunci cand printul trebuie schimbat, pentru ca nu mai este de actualitate informatia imprimata pe acesta, se poate cumpara doar un nou afisaj care sa se monteze in locul celui vechi si nu tot sistemul expozitional.
Pe langa forma standard putem produce si la comanda panouri de genul acesta la diferite dimensiuni sau pe o forma anume solicitata de catre client.
La cerere va putem oferi un alt tip de afisaj, de tip magnetic, care prezinta avantajul modificarii rapide si simple a anumitor elemente grafice precum preturi, marimea discountului acordat, perioada de valabilitate a ofertei, etc. Aceste panouri se preteaza in special pentru activitati de tip bancar, case de schimb valutar sau amanet, vanzari bijuterii, frizerii si altele.

Modele de people stopper