Decorari magazine / sedii

Decorari magazine si sedii

Folosind produse din toata gama noastra si in functie de buget iti putem face o propunere de “branduire” integrala a magazinului sau sediului tau. Putem decora interiorul cu autocolante speciale pentru perete sau pardoseala, panouri publicitare fixate pe perete sau atarnate, sageti directionale si multe altele iar la exterior putem amplasa o reclama luminoasa sau un panou publicitar, iti putem decora vitrina cu autocolant ce imita geamul sablat, autocolant normal sau autocolant window graphics prin care sa se poata vedea afara!

Venim in ajutorul dumneavoastra si ne putem deplasa la fata locului pentru masuratori si pentru a va oferi consultanta de specialitate in vederea personalizarii integrale in functie de ce permite locatia, bugetul si preferintele dumneavoastra.

Profesionistii nostrii va pot indruma si ajuta in vederea alegerii elementelor grafice, textelor sau pozelor necesare decorarii spatiului si impreuna putem realiza un design profesional si atractiv care sa aduca mai multi clienti afacerii tale. In functie de complexitatea si marimea lucrarii se pot acorda discounturi substantiale fata de pretul produselor achizitionate separat.

Modele decorari magazine si sedii