Litere volumetrice polistiren

Litere volumetrice polistiren

Litere volumetrice polistiren – sunt semnificativ mai ieftine comparativ cu literele volumetrice luminoase dar datorita formelor tridimensionale au un impact aproape similar pe timpul zilei ceea ce le face solutia ideala mai ales pentru bugetele reduse alocate acestor tip de proiecte!   Acestea se pot confectiona aproape sub orice forma dorita de client, sunt decupate computerizat cu ajutorul unui utilaj specializat si vopsite, cu vopsea lavabila profesionala rezistenta la exterior, in orice nuanta dorita de client din paletarul de culori RAL. Vopsirea lor se realizeaza manual pentru cantul literelor si spatiile inguste iar fata literei este vopsita uniform cu ajutorul unui pistol electric de vopsit.

Detalii Litere volumetrice polistiren

Faptul ca sunt foarte usoare si ca vin impreuna cu un sablon gratuit printat computerizat pe hartie cu ajutorul caruia se pot face semne pe perete necesare fixarii lor in pozitia corecta le transforma intr-un proiect foarte simplu de montat si daca doriti puteti scuti acest cost suplimentar necesar montajului facand asta chiar dumneavoastra. Pentru fixarea lor pe perete se foloseste fie banda dublu adeziva fie adeziv special de polistiren care se gaseste la magazinele de bricolaj.

De obicei acest tip de litere se monteaza la interior, in magazine de retail, cladiri de birouri, hoteluri, baruri si altele. Dar la fel de bine se pot monta si la exterior, la intrarea in diferite locatii cum sunt spalatoriile auto, service-urile, restaurantele, magazinele de haine, cafenelele, etc. La exterior durata de viata a acestora este de minim patru sau cinci ani.

Polistirenul folosit pentru toate lucrarile noastre este de tip extrudat, dur si compact, cu suprafata neteda si se pot alege diferite grosimi pentru volumetrie, pentru literele mai micute se poate opta pentru polistiren de doi sau trei centimetrii grosime iar pentru cele mai mari se poate opta pentru polistiren de cinci sau chiar si zece centrimetrii grosime.

Modele litere volumetrice polistiren