Reclame din tub spectral

Reclame din tub spectral

Pentru vizibilitate de la distante foarte mari si pentru culori electrizante iti putem face o firma luminoasa din tuburi spectrale. Acestea sunt tuburi cu descarcare in gaze spectrale, care stralucesc la propriu, si au diametre ce variaza de la 6mm la 38mm. Culorile sunt vii si rezista ani de zile la aceeasi intensitate.
Noi putem modela orice, de la un simplu tub spectral cu forma textelor Inchis/Deschis si pana la orice tip de logo multicolor prevazut cu jocuri complexe de lumin iluminand calea afacerii tale spre succes, vizibilitate si vanzari crescute.
Secotrul de retail este unul in care aceste tipuri de reclame sunt cele mai intalnite. In special barurile, restaurantele, supermarket-urile si hipermarket-urile, casinourile, salile de gimnastica si fitness, cluburile de noapte si nu numai, toate prefera acest tip de reclama care este extrem de eficienta atat pe timp de noapte cat si in cele mai insorite zile datorita faptului ca sunt vizibile de la distante foarte mari, in special atunci cand sunt conectate la un joc de lumini.

Confectionare tub spectral

Lasa-ne sa te ajutam sa iti creezi reclama potrivita din tub spectral modelat manual dupa un sablon printat profesional cu care sa faci impresie si sa atragi atentia trecatorilor. Avem o bogata experienta in domeniu si folosind paleta noastra bogata de culori iti putem crea in functie de ce tu iti doresti fie o reclama colorata si tipatoare fie una simpla sau eleganta. Din moment ce aceste reclame sunt de obicei create strict la comanda in functie de cerintele specifice ale fiecarui client in parte termnul de executie este de obicei ceva mai lung decat cel pentru celelalte tipui de firme luminoase dar nu cu mai mult de 3-4 zile lucratoare fata de acestea.
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, sunt importate din Uniunea Europeana si se ofera garantie de minim 2 ani pentru orice reclama de acest tip.

Confectionare reclame tub spectral, modele