Floor graphics

Floor Graphics

Tipul acesta de autocolant este creat special pentru a fi aplicat pe pardosele. Gandit pentru zone indoor dar si outdoor cu trafic pietonal foarte intens laminarea sa este una mai speciala, groasa, rezistenta si antiderapanta. Rezistenta acestui tip de material in timp depinde de materialul folosit si este de minim 3 luni la un model iar la celalalt de minim 6 luni. Materialul poate rezista si mai mult, bineainteles, in functie de cat de mare este traficul pietonal in zona respectiva.

Sunt ideale pentru folosirea in mall-uri, in cadrul expozitiilor indoor, in interiorul clinicilor medicale, bancilor dar si in multe alte imprejurari. Pot atentiona pur si simplu trecatorii sau ii pot ghida inspre anumite zone sau locatii din interiorul cladirilor.

Date tehnice material

Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), transparenta, cu grosimea de 120 microni. Folia are un grad mare de protectie UV si suport din hartie siliconata alba, cu greutatea de 90 g/mp.
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, neutru.
Folia are o textura speciala, care asigura protectie impotriva alunecarii atunci cand este uscata, cat si cand este umeda.

Modele Floor Graphics